PARTNERS & ONTWIKKELING!

 

 

 

Vakprofielbouw.wat
Vakprofielbouw.watkuntuermee
Vakprofielbouw.onderdelen
Vakprofielbouw.testen
Vakprofielbouw.nieuws
Vakprofielbouw.contact
Vakprofielbouw

Vakprofielbouw is ontwikkeld door BOB Opleiding, Training en Advies BV en Con7Bouw BV. Copyright 2014, alle rechten voorbehouden. Disclaimer

Sinds 2011 is de samenwerking met Bouw in Balans gericht op inzet voor het Loopbaan traject Bouw & Infra. De loopbaanadviseurs van Bouw in Balans voeren gerichte ontwikkkelingsanalyses uit op basis van het VAKprofielBouw.

 

 

VAKprofiel Bouw werkt samen met verschillende partners voor ontwikkeling en het bedienen van de markt. U treft hieronder een selectie.

 

 

 

Reinbouw heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de toepassing van Vakprofiel Bouw.

Met Vakprofiel Bouw is een gewenst profiel van de functie projectleider in beeld gebracht. Vervolgens zijn van een aantal medewerkers de persoonlijke profielen in beeld gebracht, vergeleken met het gewenste profiel en is er een verdere onderbouwing gegeven om de individuele ontwikkelplannen vorm te geven.

 

 

VAKprofielBouw verzameld gegevens (geanonimiseerd) teneinde per functie normprofielen te ontwikkelen. Normprofielen op basis van ondermeer werkervaring en vooropleiding. Dit gebeurt in samenwerking met de Universiteit van Leiden.